Telefoonnummer

+316 133 752 72

E-mail

info@debossenhoevedoodles.nl

Adres

De bossen 20 Raamsdonksveer

Wij zijn super blij dat Lotje haar eerste nestjes met pups verwacht rond de laatste week van februari 2023. Op 18 december sloegen de vonken tussen Stuuk en Lotje over en was het liefde op het eerste gezicht. Inmiddels hebben we de eerste echo gehad en weten we Lotje zwanger is en haar pups hopelijk in de laatste week van februari worden geboren. Dat zou betekenen dat haar pups rond 16 april door de toekomstige gezinnen mee naar huis mogen worden genomen. Wil jij vol liefde zorgen voor één van de pups van Lotje, stuur ons dan een e-mail: info@debossenhoevedoodles.nl

Graag lezen we in die mail wat meer over jou/jullie, vertel wat over jouw gezinssituatie, werksituatie, ervaringen met evt. eerdere honden en waarom je voor dit ras hebt gekozen. We willen dat onze pups naar de allerliefste baasjes gaan. Als de mail ons aanspreekt, zullen we je/jullie voor een kennismakingsgesprek uitnodigen bij ons thuis. Jullie kunnen dan al jullie vragen aan ons stellen en wij kunnen jullie uiteraard meer vertellen over het ras en over onze werkwijze en over Lotje zelf natuurlijk. Daarna zou je, mits het voor jou en ons goed voelt, voor een aankomend pupje in aanmerking kunnen komen.

Wij zijn aangesloten bij de officiële fokvereniging ALAEU en verwachten dit jaar ook nog een nestje van Suus. Komt het nestje van Lotje je iets te vroeg, stuur dan een mailtje voor het hopelijk toekomstige nestje van Suus.  

Aanbevolen artikelen