E-mail

info@debossenhoevedoodles.nl

Adres

De bossen 20 Raamsdonksveer

LOTJE
ALAEU-12971

Dit is Lotje een grote mini. Een ontzettende lieve en vrolijke hond. Ze is altijd in voor een spelletje en is dol op knuffelen. Ze heeft een mooie crème kleurige fleecevacht die prachtig in de wind wappert als ze rent. Ze woont in Raamsdonksveer waar ze volop verwend wordt door haar baasjes.

TO
ALAEU-17729

To is een dochter van Ivy en ze heeft hetzelfde fijne karakter geërfd. Een vrolijke dame, die ontzettend van knuffelen houdt. Ze woont in een heel lief gezin, met 3 jonge kinderen, dus aan aandacht heeft ze geen gebrek. Met haar mooie vacht en lieve kraalogen pakt ze iedereen in.

ZOË
ALAEU-17730

Zoë is ook een dochter van Ivy. Deze mooie blonde dame woont met haar labradorvriendin in een fijn gezin. Ze kan daar naar hartenlust rennen en spelen in de velden van haar tuin, waar ook een paard en een geitje wonen. Zoë is super makkelijk in de omgang en heeft een heel lief en stabiel karakter.

IVY
ALAEU-13736

Dit is Ivy. Ivy is een medium met een mooie apricot/rode fleecevacht. Ivy heeft een hele sterke staart, want haar staartje kwispelt de hele dag. Ze is een ontzettende vrolijke dame en een echt allemansvriend. Ze woont bij een gezellig en liefdevol gezin in Oosterhout.

SUUS
ALAEU-13290

Dit is Suus. Een schattige mini, met een mooie zand/apricot kleurige fleecevacht. Ze is een lieve en gevoelige doodle, die het heerlijk vindt om te spelen en te knuffelen met kinderen. Ze woont in Raamsdonksveer in een liefdevol gezin met 4 kinderen. Aan aandacht dus geen gebrek voor deze dame.

CATO
ALAEU-19119


Cato is een dochter van Lotje. Deze kleine dame woont bij ons en onze 2 andere Doodles. We genieten ontzettend van haar vrolijke, rustige en grappige karakter. Ze is voor de pups van de andere mama’s altijd superlief en speelt er heerlijk op los. Ze gaat binnenkort getest worden, om te zien of ze zelf ook mama mag worden in de toekomst.