E-mail

info@debossenhoevedoodles.nl

Adres

De bossen 20 Raamsdonksveer

Pip en Teddy

Wij zijn Martijn en Ilona Dekker en we wonen samen met onze twee kinderen en onze Doodles in het Brabantse Raamsdonksveer. Beiden zijn we opgegroeid met honden en het duurde ook niet lang voordat we waren gevallen voor de Australian Labradoodle. Pip was onze eerste doodle en is de rust zelf, een grote en knappe vent van 8. Vier jaar later hebben we Teddy in huis genomen, hij was een herplaatser van 1 jaar. Een ontzettende grote knuffelbeer van 4 jaar.  

Onze puppy / kraamkamer

Toen wij nog in ons vorige huis woonden, fantaseerde ik er al eens over om Doodles te gaan fokken. Het huis was daar echter niet geschikt voor en daarom bleef deze droom een tijd op de planken liggen. Vijf jaar geleden zijn we verhuisd naar deze plek en borrelde het idee een jaar of 3 later weer op. In dit huis hebben we de ruimte, zowel binnen als buiten. Dit vinden we een belangrijke voorwaarde voor de honden. Ze moeten de rust en de ruimte hebben. 

Na cursussen te hebben gevolgd en de opleiding ‘Honden en kattenbesluit’ te hebben afgerond, werd onze droom werkelijkheid. Ondertussen hebben we prachtige meiden waar we hopelijk in de nabije toekomst mooie nestjes mee zullen krijgen. 

 Het welzijn van de honden staat bij ons altijd voorop we fokken kleinschalig en in huiselijke kring. We zijn aangesloten bij de ALAEU omdat we het belangrijk vinden om ons mooie ras sterk en gezond te houden. Tijdens de 7-8 weken van de puppytijd hebben we veel aandacht voor mama en haar pups en maken een belangrijke start met de socialisatie.