E-mail

info@debossenhoevedoodles.nl

Adres

De bossen 20 Raamsdonksveer

Hoi allemaal,

We hebben fantastisch nieuws, na een gezellige date met Beer, kunnen we melden dat onze lieve Ivy drachtig is. Haar pups zullen begin Augustus geboren gaan worden en wat kijken we daar naar uit. De pupjes zullen ongeveer eind september naar hun nieuwe baasjes gaan.

Mocht je interesse hebben in een pup van Ivy, dan kun je een mailtje sturen naar :info@debossenhoevedoodles.nl

De wachtlijst voor Ivy is dus vanaf nu geopend. Maar zal bij voldoende aanmelding weer gesloten worden. We zijn ook weer op zoek naar een liefdevol gastgezin, mocht je daar meer over willen weten of interesse voor hebben, dan kun je ook een mailtje sturen naar ons.

Graag lezen we in die mail wat meer over jullie, vertel wat over je gezinssituatie, werksituatie, ervaringen met evt. eerdere honden en waarom je voor dit ras hebt gekozen. We willen dat onze pups naar de allerliefste baasjes gaan. Als de mail ons aanspreekt, zullen we jullie voor een kennismakingsgesprek uitnodigen bij ons thuis. Jullie kunnen dan al jullie vragen aan ons stellen en wij kunnen jullie uiteraard meer vertellen over het ras en over onze werkwijze en over Ivy natuurlijk.

Als het dan voor beide partijen goed voelt, zullen we je op de lijst voor Ivy zetten. Wij zijn aangesloten bij de officiële fokvereniging ALAEU.

Ivy:Is een medium Australian Labradoodle met een prachtige rode, wavy fleecevacht. We hebben haar nog nooit op een slecht humeur kunnen betrappen en haar staart draait iedere dag overuren. Een echt allemansvriendinnetje, ze vindt iedereen lief en is gek op kinderen en andere honden. Een hele relaxte hond in de omgang. Ze woont samen met een ander hondenmaatje bij een superlief gastgezin en komt vaak en graag bij ons op visite. Ze is hier hond aan huis 😉 en haar favoriete bezigheid is dan om met onze andere Doodles door de tuin heen te racen, met onze kinderen te spelen en vooral om heel veel te knuffelen.

De papa van de pups is Beer, een prachtig mannetje met een net zo prachtig karakter.