E-mail

info@debossenhoevedoodles.nl

Adres

De bossen 20 Raamsdonksveer

Afgelopen zomer beviel Ivy op de eerste dag van onze schoolvakantie en nu deed Lotje dit ook. Voor onze kinderen Stef en Eef natuurlijk fantastisch, want zij kunnen de hele vakantie genieten van hun nieuwe vrienden en voor mij is het natuurlijk ook heel fijn, want iedereen is gewoon thuis in deze drukke eerste week.
Vrijdag 17 februari werden onze 6 mooie Carnaval feestnummer geboren. De bevalling verliep ineens weer heel snel(net als bij Ivy) en voor mij als fokster waren het verschillende emoties die voorbij kwamen. Lotje deed het erg goed en ook nu als moeder doet ze het fantastisch. Ze zorgt prima voor haar kinderen en is nog erg graag bij ze in de buurt. Aan Lotje zelf is niet te zien dat ze is pas onlangs is bevallen van een nestje pups en ze loopt weer als een echte dame over straat. Waar mensen haar mogelijk niet aan herkennen is dat ze ineens blaft als iemand voorbij loopt, maar op dit moment is alles anders dan ons gezin een potentieel gevaar voor haar kinderen en dat laat ze dan onbewust weten. Voor de mensen die haar kennen en voor Lotje zelf is dit merkbaar iets wat ze niet van elkaar gewend zijn. We weten gelukkig dat dit maar van tijdelijke aard is en het toont aan hoe goed ze voor haar pups zorgt.
Over een paar weken mogen de zes toekomstige gezinnen komen knuffelen en we kijken uit naar het moment om te zien hoe verliefd zij zullen worden op de pups die ze 14 april mogen komen ophalen. De pups zijn dan 8 weken oud en mogen dan beginnen aan hun nieuwe avontuur waar wij ze de komende weken zo goed mogelijk op gaan voorbereiden. We gaan ze er veel knuffelen en veel met ze spelen waarbij ze veel verschillende dingen zullen leren.

Om jullie ook een beetje mee te laten genieten, hier een paar foto’s van deze knappe mama en haar zes mooie pups die erg goed groeien.