E-mail

info@debossenhoevedoodles.nl

Adres

De bossen 20 Raamsdonksveer

Na de zomer en voor begin 2024 zijn wij opzoek naar leuke gastgezinnen.

In plaats van een eigen pup te kopen, kun je er ook voor kiezen om gastgezin te worden. In dat geval hoef je geen aanschafgeld te betalen.  

Wat wij van jou verwachten, is dat je hem/haar een liefdevol thuis geeft. Dat je zorg draagt voor een goede opvoeding, genoeg beweging, mentale uitdaging en natuurlijk heel veel knuffels. Daarnaast neem jij de standaard kosten van een hond op je, zoals het voer, hondencursus, eventuele dierenartskosten e.d. We vinden het belangrijk dat we een goede band hebben met de hond en het gastgezin, ze zal hier komen logeren , zodat ze gewend is aan ons en onze roedel hier. Met een reutje zullen we af en toe vragen of we een fijne wandeling kunnen maken met hem, hij zal niet bij ons komen logeren, aangezien hij na een dekking meteen weer terug gaat naar zijn gastgezin.

Wat houdt het verder in: Een meisje zal bij ons maximaal 3 keer een nestje krijgen, daarbij kijken we altijd naar de gezondheid van haar. Bij een nestje zal ze ongeveer twee maanden bij ons verblijven. De gastgezinnen mogen uiteraard altijd op bezoek komen om met mama en de pups te knuffelen. Ook zullen ze van ons meerdere keren per week updates krijgen via de app. Voor een reutje betekent dit dat we hem af en toe komen ophalen en dezelfde dag weer terug brengen. We verwachten van de eigenaren van de reutjes een flexibele instelling.

Wij zijn enorm blij met onze huidige gastgezinnen! En erg dankbaar voor de fijne samenwerking. We willen graag ons mooie ras zo gezond mogelijk houden en daarom is het belangrijk dat er zoveel mogelijk diversiteit is binnen onze fokvereniging.

Lijkt het jou leuk om ook gastgezin te zijn, dan kun je contact met mij opnemen via info@debossenhoevedoodles.nl of 06-13375272. Ik leg je dan graag alles uit over het zijn van een gastgezin en jij kunt vertellen waarom het jou leuk lijkt om gastgezin te zijn.