E-mail

info@debossenhoevedoodles.nl

Adres

De bossen 20 Raamsdonksveer

Goed nieuws! Aan het einde van de zomervakantie verwachten wij dat onze lieve en knappe Ivy loops zal worden. We verwachten haar nestje dan in het najaar. Wil jij vol liefde zorgen voor één van de pups van Ivy, stuur ons dan een e-mail: info@debossenhoevedoodles.nl Ook zijn wij op zoek naar een gastgezin voor een pup uit dit nestje, lees onder ons tabblad gastgezin hier meer over. Vragen hierover mogen altijd, mail ons dan ook.

Graag lezen we in die mail wat meer over jou/jullie, vertel wat over jouw gezinssituatie, werksituatie, ervaringen met evt. eerdere honden en waarom je voor dit ras hebt gekozen. We willen dat onze pups naar de allerliefste baasjes gaan. Als de mail ons aanspreekt, zullen we je/jullie voor een kennismakingsgesprek uitnodigen bij ons thuis. Jullie kunnen dan al jullie vragen aan ons stellen en wij kunnen jullie uiteraard meer vertellen over het ras en over onze werkwijze en over Ivy zelf natuurlijk. Daarna zou je, mits het voor jou en ons goed voelt, voor een aankomend pupje in aanmerking kunnen komen.

Wij zijn aangesloten bij de officiële fokvereniging ALAEU.

Aanbevolen artikelen